Warzywa ugotowane

Warzywa gotowe – ugotowane na parze. Uniwersalne w zastosowaniu i szybkie w przygotowaniu,wysokiej jakości produktów.

Atutem jest również apetyczny wygląd młodych ziemniaków przez cały rok czynią je idealnym składnikiem sałatek oraz dań obiadowych.

Gotowane, pieczone, na zimno jako składnik sałatek– warzywa na parze sprostają każdemu kulinarnemu wyzwaniu skracając czas przygotowania potrawy do zaledwie kilku minut.
Warzywa są ugotowane co sprawia, że można je spożyć bezpośrednio po otwarciu opakowania (wystarczy tylko opłukać)
Wydajne pakowanie oraz możliwość przygotowania ściśle określonych porcji eliminuje problem wyrzucania niewykorzystanego surowca oraz zapewnia oszczędność czasu i energii.
Produkty gotowane nie musza być przechowywane w warunkach chłodniczych mimo braku konserwantów. – możemy je porównać do domowych przetworów , które są pasteryzowane.